2019.08.17 - 2019.08.25-ig a csomagfeladás szünetel. Megértésüket köszönjük.
Menü

Általános szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Bloom for You weboldalt, a Bloom for You virágkreációs viszonteladói rendszert üzemeltető Startup Management Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 8400 Ajka, Kosztolányi u. 14/A.; cégjegyzékszáma: 19-09-520607; adószáma: 25430820-2-19 ; email elérhetőség: info@bloomforyou.eu, telefonszám: (+36) 70 907-0729; továbbiakban: Szolgáltató) és a Startup Management Kft. által a Bloom for You weboldalon (továbbiakban weboldal) nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

1. Általános tudnivalók

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus szolgáltatásra, amely a www.bloomforyou.eu domain alatt található információs, kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó weboldalon keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között a szerződésben leírt módokon jön létre.

1.2. A Bloom for You weboldalon alapvetően a nagyközönség, a vásárlók számára nyilvános információk érhetők el a különböző termékekről, virágkollekciókról, a virágkollekciók megvásárlását lehetővé tevő partner virágboltok elérhetőségeiről, illetve az oldalon van lehetőség jelentkezni viszonteladónak.

A fentieken túl a Startup Management Korlátolt Felelősségű Társaság szerződött partnerei számára bejelentkezést követően nyújt az oldal szakmai, kereskedelmi információkat, segédleteket, híreket, termékinformációkat, és ugyanitt tudják a cég partnerei bejelentkezés után a saját adataikat (kiszállítási cím, számlázási adatok ) módosítani és tudnak rendelést leadni.

1.3. A Bloom for You weboldalon bárki szabadon, kötöttségektől mentesen és díjtalanul böngészhet, a weboldal szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon az információkat elérte, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

1.4. A Bloom for You weboldal üzemeltetését a Startup Management Kereskedelmi és Szolgaltátó Korlátolt Felelőségű Társaság végzi.

Székhely: 8400 Ajka, Kosztolányi u. 14/A
Telefonszám: (+36) 70 907-0729
Email: info@bloomforyou.eu

2. Felhasználói profil, bejelentkezés az oldalba

2.1 Bloom for You weboldal viszonteladók számára fenntartott területére bejutni a weboldal jobb felső részén található bejelentkezés linkre kattintva, majd érvényes felhasználóinév és jelszó megadását követően nyílik lehetőség.

2.2 Bloom for You weboldal viszonteladó területéhez hozzáférést az elektronikus jelentkezést követően az ügyfélszolgálat munkatársai biztosítják az oldal és a virágkreációs kereskedelmi együttműködés partnerei számára.

3. Az oldal információi, szolgáltatásai

3.1 A weboldal nyilvános felületein alapvetően a nagyközönség, a vásárlók számára nyilvános információk érhetők el a különböző termékekről, virágkollekciókról, a virágkollekciók megvásárlását lehetővé tevő partner virágboltok elérhetőségeiről.

3.2 Az oldal boltkereső moduljába a vásárló földrajzi pozícióját beírva,  a weboldal megmutatja a legközelebbi virágboltok, vagy virágkreációk megvásárlását lehetővé tevő vállalkozások elérhetőségeit.

3.3 Az oldalon lehetőség van egyedi Bloom for You képeslap készítésére, ahol első lépésben ki kell választani a képeslap alapgrafikát. Az alapgrafika kiválasztását követően van lehetőség a képeslapot egyedi szövegezéssel ellátni, majd a "Tovább a generáláshoz" gombot megnyomva a szoftver elkészíti a kész képeslapot. Ezután a kész képeslapot le lehet tölteni a felhasználó számítógépére, el lehet küldeni e-mailben csatolmányként, meg lehet osztani a facebookon saját vagy ismerőseink idővonalán, illetve az elkészült jpg képfile szabadon felhasználható.

4. Jelentkezés viszonteladónak

4.1 A Bloom for You weboldal üzemeltetője a Startup Management Kft. folyamatosan bővíti viszonteladói körét az ország különböző területén dolgozó virágboltok, ajándékboltok, virágküldéssel foglalkozó vállalkozásokat megcélozva.

4.2 Viszonteladónak jelentkezni az oldal megfelelő űrlapjának kitöltésével, a jelentkező nevének, címének, e-mail címének és telefonszámának megadásával lehetséges.

4.3 A jelentkezés sikeres beérkezését követően az oldal munkatársai felveszik a kapcsolatot a jelentkezővel és a feltételek meglétének ellenőrzését követően hozzáférést adnak a weboldal viszonteladók számára fenntartott részéhez.

4.4 A viszonteladók számára biztosított szolgáltatásokról, a kiszállításról, marketing supportról bővebb információkat az oldal virágboltoknak rovatában lehet olvasni.

5. Szerzői jogok

5.1. A weboldal egésze és minden eleme szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal és a weboldalon elérhető  tartalom, szerzői mű, illetve más szellemei alkotás - grafikai megoldás, grafika, honlap szerkezete, a honlapon elérhető információ, adatfeldolgozási elv, stb. - szerzői jogi jogosultja, vagy a feljogosított felhasználója a Szolgáltató.

5.2. A weboldalt alkotó és a weboldalon elérhető szerzői jog által védett szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen formában nem használhatók fel, nem hasznosíthatók, sokszorosíthatóak vagy tárolhatóak.

5.3 Abban az esetben, ha a Bloom for You oldalon található tartalom, vagy a tartalom bizonyos eleme, illetve az oldalról hivatkozásokon keresztül elérhető tartalmak valószínűsíthetően a szerzői jog előírásaiba ütköznek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az ügyfélszolgálaton!

A jelzett tartalom megvizsgálását követően haladéktalanul eltávolítjuk a sértő tartalmat illetve lekapcsoljuk a sértő tartalomra mutató linkeket.

6. Egyebek

6.1 A Bloom for You oldalon való böngészés feltételezi a felhasználó részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hiba lehetőségek elfogadását.

6.2 A szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a  Bloom for You weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a látogató felelős a  Bloom for You weboldalhoz való kapcsolódásáért és a  Bloom for You weboldalon történő bárminemű tevékenységéért. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a weboldal akadálytalan működését és a weboldalon történő szolgáltatások igénybevételét, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elveszik. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be.

6.3 A  Bloom for You weboldal ezúton tájékoztatja felhasználóit, hogy adataikat az esetlegesen létrejött szolgáltató, vásárlási szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adataikat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor harmadik fél a  Bloom for You weboldal alvállalkozójaként közreműködik. Az alvállalkozók a weboldal által átadott személyes adatokat az igénybevett szolgáltatás zökkenőmentes lebonyolíthatóságán és a annak későbbi bizonyíthatóságán túl semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további jogi, vagy természetes személyeknek átadni. Az adatok kezelésekor a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek, a weboldal Adatvédelmi elveinek megfelelően jár el weboldal üzemeltetője.

6.4 A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Fővárosi Törvényszék joghatóságát kötik ki. 

6.5 A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Ajka, 2019. június 25.

#bloomforyou

❤
❤❤
❤

Készíts Te is Bloom for You kreációkat!

Jelentkezz Bloom for You viszonteladónak!

Kövesd nyomon a legújabb kreációkat!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció virágboltoknak

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek, add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.