2019.08.17 - 2019.08.25-ig a csomagfeladás szünetel. Megértésüket köszönjük.
Menü

Blog

20 alkalom, amire virágot ajándékozhatsz

20 alkalom, amire virágot ajándékozhatsz

A virágajándékozás már-már ősi szokásnak mondható, a férfiak több száz éve dobogtatják meg a hölgyek szívét friss, illatos csokrokkal, virágkreációkkal. Mi most összegyűjtöttünk 20 olyan alkalmat, amin a virág telitalálat, mint meglepetés!

1. Szülinap

A szülinapi ajándékok mellé klasszikus kísérő egy élővirágokból készített csokor vagy virágdoboz. Ebben az esetben érdemes követned az illemtant, tartsd szem előtt, milyen alkalomra milyen színű virágot illik adni és mennyit.

2. Névnap

A névnapok nem kívánnak drága és exkluzív meglepetéseket, csak elegáns és kifinomult virágkreációkat, amelyek az ajándékozott kedvenc virágához és színéhez igazodnak.

3. Évforduló

Legyen az a kapcsolat kezdete vagy házassági évforduló, a hölgyek mindkét esetben számítanak, sőt kicsit el is várják, hogy szívük választottja élővirággal köszöntse őket.

4. Bocsánatkérés

Ha már szerelem, akkor a bocsánatkérésről is szót kell ejtenünk. Az urak sokszor nehezen öntik szavakba érzéseiket, ezért jó választás, ha egy csokor virág kíséretében szánják bűneiket. 

5. Lánykérés

A kérdés, amire titokban minden nő vágyik, sokkal szebben hangzik egy díszes, egyedi virágkreáció társaságában. A virágbox-ok nagyon jól passzolnak ehhez az alkalomhoz, még a gyűrű is elrejthető bennük.

6. Minden alkalom nélkül

Talán a meglepetésként, minden apropó nélkül átadott virágcsokrok aratják a legnagyobb sikert. Ajándékozd meg szerelmedet, édesanyadát olyan napokon is, amikor egyszerűen csak örömöt szeretnél szerezni neki.

7. Bemutatkozás

Ha vendégségbe vagy hivatalos, az első benyomás sokkal jobb lesz rólad, ha friss, illatos virággal érkezel.

8. Újratalálkozás

Rég nem látott ismerősödet, szerelmedet, családtagodat köszöntsd virággal, amikor hosszú idő után ismét találkoztok. 

9. Búcsú

A búcsú nem mindig fájdalmas, főleg ha virágot is társítasz mellé. Egy munkatárs búcsúztatásához a virágajándék illik a legjobban.

10. Nyugdíj

Rengeteg munkahelyen vegyes a csapat, fiatalok és idősebbek dolgoznak együtt, így megeshet, hogy valamelyik kollégád nyugdíjba megy. Búcsúzz tőle virággal!

11. Jubileum

A nagyobb mérföldköveket, 5, 10, 15 éves munkaviszonyt is dívik hatalmas virágkreációkkal megünnepelni. Kedves gesztus és örökké emlékezetes pillanat.

12. Ballagás

A virágcsokrok főszezonja a ballagás, amikor a diákokat friss virággal jutalmazzuk az idáig megtett útért.

13. Esküvő

Sok helyen szokás, hogy esküvőre virágcsokorral érkezenek a vendégek, így a ceremónia végére akár 20-30 kompozíció is díszítheti az ajándékok asztalát.

14. Szülőköszöntés esküvőn

A hálát és a köszönetet nem is lehet szebben kifejezni egy esküvői ceremónián, mint egy káprázatos virágcsokorral. Mi így képzeljük el a Bloom for You virágbox-okat esküvőre.

15. Gratuláció

Egy sikeres vizsga vagy egy jól bevett akadály után is jár a jutalom, amit stílusosan virággal fejezhetsz ki.

16. Kisbabaköszöntő

A gyermekáldás a legszebb dolog egy nő életében. Gratulációdat friss, fiatalos virágkreációval adhatod át.

17. Anyák napja

A legszebb ünnep az évben, amikor az édesanyáknak mondunk köszönetet. Élővirággal és anyukád kedvenceivel készülj erre a napra.

18. Nőnap

A nemzetközi Nőnap a virágboltosok legforgalmasabb napja, hiszen ilyenkor kötelezően ajánlott szinte az összes közeli hölgyismerőst megajándékozni.

19. Valentin-nap

A giccses ajándékok helyett sokkal szívhez szólóbb élővirággal vagy egy exkluzív virágdobozzal köszönteni szerelmedet a szerelmesek ünnepén.

20. Mikulás

A piros virágok bőséges választékot tárnak eléd. Csoki helyett válassz egy gyönyörű virágkreációt. 

Meglepnéd kedvesedet, szeretteidet egy csodaszép virágkompozícióval? Keresd meg a hozzád legközelebb eső Bloom for You virágüzletet itt »

Vissza a bloghoz

#bloomforyou

❤
❤❤
❤

Készíts Te is Bloom for You kreációkat!

Jelentkezz Bloom for You viszonteladónak!

Kövesd nyomon a legújabb kreációkat!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció virágboltoknak

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek, add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.