2019.08.17 - 2019.08.25-ig a csomagfeladás szünetel. Megértésüket köszönjük.
Menü

Blog

5 érv a vágott virág mellett

5 érv a vágott virág mellett

A virág a legszebb és egyben a legnépszerűbb ajándék, amolyan igazi Jolly Joker a kezedben, amivel nem foghatsz mellé. Fokozd a hatást és dönts a vágott virág mellett, nekünk 5 érvünk is van mellettük!

1. Sokkal látványosabb, mint a cserepes virág

Minden virág szép, de abban megegyezhetünk, hogy a vágott virágnak nincsen párja. A frissen nyílt szálakból álló kompozíciók káprázatos illata és pompája magasan felülmúlja a cserepes virágok báját.

2. Alkalomra csak vágott virág illik

Korábban összeállítottunk egy részletes útmutatót arról, hogy milyen alkalomra milyen színű virágot illik ajándékozni. Ha átnézed az eseményeket, akkor Te is észreveszed, hogy minden születésnapot, névnapot, házassági évfordulót, esküvőt, Nőnapot, Valentin-napot és az Anyák napját is vágott virággal köszöntjük.

Ez a szabály is hozzátartozik a virágajándékozás protokolljához.

3. Egy szál is elég

Ez a friss virág egyik legnagyobb előnye, egyetlen szállal is kifejezheted az érzéseidet. Ráadásul még így is van választási lehetőséged! 

Adhatsz egy szál rózsát, tulipánt vagy gerberát is, csak arra figyelj, hogy a száruk legyen hosszú. Választhatsz egy darabos virágdobozt is, de ekkor az összkép kedvéért egy kevés zöld levélre vagy valamilyen szép textilre is szükséged lesz. 

4. A sok sem túlzás

A cserepes virágoknak vannak korlátai, de a vágott virágoknál a határ a csillagos ég. Tartsd be az íratlan szabályokat, ami a darabszámot illeti, a többit pedig bízd a saját vagy a virágkötő fantáziájára.

5. Exkluzív meglepetés

Vágott virággal bármelyik pillanatot tökéletessé tudod tenni, sőt rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre a megvalósításhoz.

Adhatod őket csokorba fogva, virágdobozba tűzve, szerelmes vagy titkos üzenettel, személyesen szerelmesen vagy futárral küldve, titokzatosan.

A meglepetés biztos, Neked már csak ki kell választanod, milyen színű virágot ajándékozol? 

Biztosra szeretnél menni? Válaszd a női álmok netovábbját, a virágdobozt » 

Vissza a bloghoz

#bloomforyou

❤
❤❤
❤

Készíts Te is Bloom for You kreációkat!

Jelentkezz Bloom for You viszonteladónak!

Kövesd nyomon a legújabb kreációkat!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció virágboltoknak

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek, add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.