2019.08.17 - 2019.08.25-ig a csomagfeladás szünetel. Megértésüket köszönjük.
Menü

Blog

A 10 leglátványosabb virág, amiből virágdobozt készíthetsz

A 10 leglátványosabb virág, amiből virágdobozt készíthetsz

1.Rózsa

Mi más állhatna az első helyen, mint a rózsa? A virág, amivel kifejezhető a szerelem, a szenvedély, a hála és a tisztelet. Ebből a fajtából egyetlen szál is esztétikus, még akkor is, ha virágdobozt választasz hozzá. 

Ha jobban elmerülnél a rózsák világába, akkor itt megtudhatsz róluk mindent.

2. Kála

A menyasszonyi csokrok sztárja a Bloom for you box-okban is fenséges látványt nyújt. Egy kálából készült kreáció mindig elegáns, a legszínvonalasabb eseményeken is megállja a helyét.

3. Liliom 

A legillatosabb és egyben a növény. Ha liliomos kompozíción gondolkozol, mindenképpen puhatolózz, hogy akinek a virágot szánod kedveli-e az erős illatfelhőt. 

4. Kamélia

Az elmúlt évek új felfedezettje lett a kamélia, ami élénk és visszafogott árnyalatokkal kápráztat el. Ami a legjobb, hogy egész évben kapható.

5. Tulipán

A tulipánokban sajnos csak rövid ideig gyönyörködhetünk, ezért ha az áprilisi, májusi szezonban keresel virágot, voksolj erre a tavaszi kuriózumra. 

6. Pünkösdi rózsa

Amióta divat a vintage, azóta nagyon felkapott ez a virág. Sajnos, ahogy neve is mutatja csak Pünkösd tájékán virágzik, nagyjából május elejétől június végéig, így ha ez a virág a kedvenced, oda kell figyelned az időzítésre. 

7. Hortenzia

Virágai olyanok akár egy hatalmas labda, amely többféle árnyalatban pompázik. Ha egyedi virágbox-ot szeretnél, akkor kérj egy csokorra való hortenziát. 

8. Lótusz

Ez az a virág, amit hazánkban nem olyan egyszerű beszerezni, de megéri a sok kutatást, hiszen az Ázsiai országok közkedvelt növénye fenséges látványt nyújt egy virágdobozban. 

9. Szellőrózsa

Szintén egy vintage kedvenc, ami nagyon népszerű a Bloom for you virágüzletekben is. Ebből a virágból színes, mezei virágcsokorra emlékeztető kreációt állíthatsz össze. 

10. Orchidea

Nem maradhat ki a sorból az orchidea sem. Általában több virággal kombinálva kerülnek a dobozokban, például rózsával és kálával. 

Megalkotnád a saját virágkreációdat? Keresd meg itt a hozzád legközelebbi Bloom for You virágüzletet »

Vissza a bloghoz

#bloomforyou

❤
❤❤
❤

Készíts Te is Bloom for You kreációkat!

Jelentkezz Bloom for You viszonteladónak!

Kövesd nyomon a legújabb kreációkat!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció virágboltoknak

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek, add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.