2019.08.17 - 2019.08.25-ig a csomagfeladás szünetel. Megértésüket köszönjük.
Menü

Blog

Hamarosan Romániában is rendelhetsz Bloom for You virágdobozt

Hamarosan Romániában is rendelhetsz Bloom for You virágdobozt

A magyarországi indulást követően egy hónappal Romániában is startol a Boom for You, így a legújabb legrugalmasabb virágdobozok szépségét keleti szomszédaink is élvezhetik. 

Hatalmas lépés ez a Bloom for You kitűzött céljaihoz vehető úton, hiszen nem titkolt tervünk, hogy ezek a fantasztikus, beszédes és érzelmes virágkompozíciók minél több nő, férfi és gyermek szívét dobogtassák meg - legyenek bárhol is a világban.

Az első országos franchise partner bejelentésével egyidőben el is indult a www.bloomforyou.ro weboldal, ahova fel is kerültek a Boltkereső adatbázisába a Bloom for You kreációkat készítő romániai üzletek, így a megadott elérhetőségeken már rendelhetők is a kiválasztott kreációk.

A virágrendelés menete Romániában is ugyanaz, mint Magyarországon. A kompozíciót a legegyszerűbben a weboldalon található Kreációötletek menüpont alatt lehet kiválasztani, de természetesen minden virágbolt nyitott az egyedi elképzelésekre, az újszerű ötletekre is. Egyedül a dobozok színe és mérete kötött, azokba bármilyen fajtájú és színű virág megalkotható.

A megrendeléseket továbbra telefonon, illetve a választott virágboltban személyesen lehet leadni. Az átvétel is ugyanitt történik.

Kedvet kaptál? Rendelj most Bloom for You virágdobozt Romániába »

Vissza a bloghoz

#bloomforyou

❤
❤❤
❤

Készíts Te is Bloom for You kreációkat!

Jelentkezz Bloom for You viszonteladónak!

Kövesd nyomon a legújabb kreációkat!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció virágboltoknak

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek, add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.