2019.08.17 - 2019.08.25-ig a csomagfeladás szünetel. Megértésüket köszönjük.
Menü

Blog

Milyen alkalomra milyen színű virágot illik ajándékozni?

Milyen alkalomra milyen színű virágot illik ajándékozni?

A virágok segítségével látványos, egyedi és kifinomult ajándékot adhatsz, azonban itt is van egy protokoll, amely meghatározza, hogy az egyes eseményekhez milyen színű virág dukál. Válaszd ki a Bloom for You útmutatója alapján az ideális ajándékot!

A tökéletes születésnapi virág

A születésnap minden hölgy számára különösen érzékeny nap. Az extra figyelem, a kedves gesztusok és a személyes ajándék mellett elengedhetetlen, hogy az ünnepelt kedvenc virágait csokorba vagy virágboxba fogd. Ebben az esetben az egyéni ízlés minden színszabályt felülír.

Krémszínű névnapok

A névnapokon bejáratott ajándékok a virágdobozok, melyek mutatósak, egyediek és különlegesek, de mégsem túlzóak. A színeket illetően érdemes a fehér és a bézs árnyalatai között válogatnod.

Biztos siker a házassági évforfulón

A nők imádnak nosztalgiázni, a házassági évforduló napján pedig nem is vágynak semmi másra, mint a nagy nap felidézésére. Ezért csak olyan csokor jöhet szóba, ami megszólalásig hasonlít a mennyasszonyi csokorra. Ez az ajándék bejáratott recept a tökéletes férjek körében!

Esküvőre is vihetünk virágot

Sok helyen szokás virággal köszönteni az ifjú feleséget, de jól meg kell választani, miből is áll az ajándékcsokor. Kerülni kell a feltűnő színeket, a piros és a bordó árnyalatait is. Igyekezz egyszerű, nem hivalkodó összeállítást választani, ami passzol a mennyasszony stílusához.

Ballag már a vén diák, csokorral a kezében

A ballagás az egyetlen olyan alkalom, amikor kötelező a fiúknak is virágot ajándékozni, minden más esetben elkerülhető.

A fiúk ballagási csokra mindig hosszúkás és amolyan igazi fiús színekből áll. Fehér, zöld, narancssárga, sárga és kék, még így is bőséges a választék.

A lányok ballagási csokra ezzel szemben kerek és csak vidám és fiatalos színeket tartalmaz, mint a ciklámen, a lila vagy a rózsaszín.

Nőnap, Anyák napja, Valentin nap – amikor kötelező virágot adni

A közelgő Nőnapon az egy szál virágos megoldásban érdemes gondolkozni, hiszen ez a nap nem a hivalkodásról, hanem a tiszteletről és a megbecsülésről szól. Válassz egyetlen, hosszú szárú, pasztell színben tündöklő virágot és ajándékozd önmagában.

Anyák napján határ a csillagos ég, hiszen nincsen annyi szál virág, ami kifejezné az édesanyák iránt érzett szeretetet és hálát. Idén vesd be az exkluzív virágdobozokat anyukád kedvenc virágával teletűzdelve!

Valentin-napon csak a vörös rózsa jöhet szóba? Egyáltalán nem! Piros színben rengeteg gyönyörű virág pompázik, így érdemes az orchideák, a tulipánok és a gerberák között is szétnézned.

Nincs ötleted a tökéletes virágcsokorhoz? Nézz körül a Bloom for You kreáció között » 

Vissza a bloghoz

#bloomforyou

❤
❤❤
❤

Készíts Te is Bloom for You kreációkat!

Jelentkezz Bloom for You viszonteladónak!

Kövesd nyomon a legújabb kreációkat!

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavad? Ide kattintva kérhetsz újat.

Regisztráció virágboltoknak

Már regisztráltál?

Elfelejtetted a jelszavad?

Kérlek, add meg az email címed, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.